Från

Till

Om Hotellet

I hjärtat av Uppsala ligger det anrika Grand Hotell Hörnan, uppfört 1907, nyrenoverat 2013. Här ryms scener ur stadens berättelser under ett sekel. Det fyrstjärniga hotellet är centralt beläget och bjuder på en fantastisk utsikt över slottet, domkyrkan och stråket längs Fyrisån. Bo nära shopping och restauranger samt buss- och centralstation.

Grand Hotell Hörnan är ett litet familjedrivet hotell som sedan 1999 ägs av familjen Bennbom. Sedan ägarskiftet har hotellet successivt renoverats, nu senast 2013. Ambitionen har varit att försöka bevara och återskapa en del av Uppsalas hotellhistoria och samtidigt ge gästerna ett boende lite utöver det vanliga.

Hotellets gäster är allt från affärsresenärer och kongressdeltagare till privatpersoner som besöker Uppsala. Det har även blivit stadens främsta bröllopshotell.

Hela festsällskap väljer gärna att checka in på hotellet för att kunna mötas igen i matsalen och ha en trevlig frukost eller brunch tillsammans innan man skiljs åt.

Grand Hotell Hörnan står för personlig service och engagemang i en hemtrevlig miljö. Som gäst får du en upplevelse som dröjer sig kvar och gör att du gärna återvänder.

Grand Hotell Hörnan AB
Bangårdsgatan 1
753 20 Uppsala
Org.nr: 556621-1958